SMAKELIJK GEMERT

Recentebeoordeling


5 sterren uit 83 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Smakelijk Gemert. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 20:08 Beste pizza’s van Gemert!
22 feb 2024 om 18:54 We hebben eralleen maar pluspunten voor. Super lekker, goed gevuld, goed warm en zeer attent. Wij hebben een favoriet gevonden! Gaan we vaker bestellen
18 feb 2024 om 20:38 Echt een top tent. Super lekker en vers eten met heel veel smaak. Hele goede prijs kwaliteitsverhouding, pasta voor 13euro waar je 2 dagen van kan eten. Hele knappe eigenaar :)
18 feb 2024 om 18:54 Verkeerde pizza gekregen maar goed opgelost. Heerlijk zoals altijd, toppers.
15 feb 2024 om 12:03 De pizza was lekker!
4 feb 2024 om 10:07 Er zit iets zoets in de pizzasaus van de calzone, echt walgelijk.
3 feb 2024 om 20:57 Zowel de pizza’s als pasta’s waren allemaal heerlijk. Personeel is ook vriendelijk. Wij zullen hier zeker vaker bestellen!
2 feb 2024 om 12:30 Na 3 dagen ziek zijn had ik zin in pizza, werd gebeldt of ik de korstje wat iets harder is wel wou hebben, anders maakte ze het opnieuw. Nouw ik kan je vertellen volgensmij maakt het niet uit want de pizza smaakte geweldig en zeker aardige mensen!
30 jan 2024 om 21:31 Overheerlijk gegeten! De pizza met gamba's is echt een aanrader, maar tot op heden is alles wat ik bij hen gegeten heb heerlijk. De eigenaar, en diens vrouw en zoon zijn ontzettend lieve hartelijke mensen..
24 jan 2024 om 20:42 Het eten was er super snel, erg lekker (zelfs voor 2 dagen) en heel warm met wat extra's! Toppers!
19 jan 2024 om 20:39 Super lekker gegeten en het was er heel snel. We hadden drie pasta's en op een vrijdagavond besteld en het was er binnen 20 min. Het eten was nog hartstikke warm en het was een ruime portie. Ook onze kleine van 1,5 jaar heeft er heerlijk van gesmuld!
11 jan 2024 om 18:54 Super vriendelijke bezorger. Zeer attent en brengt altijd iets extra's. Eten was goed, zoals altijd.