SMAKELIJK GEMERT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 114 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Smakelijk Gemert. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2024 om 19:26 Snelle bezorging & lekker eten!
10 jun 2024 om 9:06 Vriendelijke bezorger, lekker eten en vrij snel bezorgd (voor een zondag avond)
9 jun 2024 om 3:30 Pluspunten: -In een kwartier aan de deur -Eten smaakt heerlijk -Eten was goed heet -Eten smaakt vers Klein minpuntje is misschien de prijs, maar als je kijkt naar de kwaliteit is het dat ook wel waard.
9 jun 2024 om 1:06 De bezorger stond binnen 20 minuten aan de deur en de pizza met zalm smaakte heerlijk!
28 mei 2024 om 8:43 Een beetje aan de prijzige kant maar voor de rest prima !
26 mei 2024 om 20:42 Lekker gegeten en op tijd bezorgd
25 mei 2024 om 8:44 erg lekkere pasta gehad. uurtje wachten maar dat was het waard. zeker een aanrader
15 mei 2024 om 21:10 Ruime keus en prima kwaliteit pizza’s. Jammer van de kleine vertraging (werd gelukkig telefonisch aangekondigd)
11 mei 2024 om 11:22 Bezorgtijd vinden wij best lang als het al 19:45 is als je besteld. Dat zijn geen piek tijden. Pizza was te hard gebakken en taai
4 mei 2024 om 22:16 Super aardig, snel en heerlijke pasta gehad met garnalen: een aanrader
10 apr 2024 om 18:24 Goeie Pizza!
8 apr 2024 om 16:23 Normaal gesproken ben ik echt heel tevreden over mijn bestelling, maar deze keer duurde het echt veel te lang en ben ik niet op de hoogte gesteld door het restaurant. 18:28 besteld, uiteindelijk kwam mijn bestelling om 19:55 aan.. Jammer!